نوشابه معروف کوکاکولا در دنیا کمپینی را راه اندازی کرد بنام Share a coke with friends ، نوشابه ای را با دوستانتان شریک شوید . در این کمپین روی بطری های نوشابه ، بجای آرم شرکت ، اسم های مرسوم آن کشور را چاپ کرد ، مثلا سارا ، پاتریک ، مایکل و … ، در تبلیغاتی که برای این کمپین انجام داد ، از مشتریان خود خواست تا با بطری هایی که بنام آنهاست عکس گرفته و در شبکه های اجتماعی منتشر کنند ، اگر هم ، نام خود را در میان بطری ها پیدا نکردند ، می توانند نام یکی از دوستان خود را خریداری کرده و به یاد او ، نوشابه ای را بصورت نمادین شریک شوند .
در مدت کوتاهی صدها هزار تصویر در شبکه های اجتماع منتشر شد ، افراد توجه بیشتری به این برند کرده و در شبکه های اجتماعی در خصوص آن صحبت می کردند ، بطوریکه فعالیت صفحه فیسبوک مربوط به این نوشابه ، ۸۷۰% افزایش بازدیدکننده را به خود اختصاص داد .
اما بنظر شما دلیل اینهمه استقبال چه بود ؟ این شرکت به خوبی کاربرد شبکه های اجتماعی برای کسب و کارها را درک کرده و می دانست افراد افتتاح شعبه جدید از یک شرکت را به اشتراک نمی گذارند ، افراد طراحی یک بطری جدید برای یک نوشابه را به ندرت با دیگران به اشتراک می گذارند ، اما افراد قطعا خودشان را و اتفاقات مربوط به خودشان را به اشتراک می گذارند ، در این کمپین افراد اتفاق مربوط به خودشان را به اشتراک می گذاشتند و همین باعث رشد تصاعدی آن شد ، چرا که برای دوستان فرد نیز جذاب بود و مدام این شبکه وسیع و وسیع تر میشد .
مثال دیگری نیز این روزها حسابی سر و صدا کرده است ، کمپین سطل آب یخ ، این کمپین برای حمایت از بیماران مبتلا به ALS شکل گرفت ، به این صورت که یک سطل آب یخ بر روی فردی ریخته می شود یا خودش اینکار را با خودش می کند ، و از این طریق بیماران مبتلا به ALS را که یک بیماری مرتبط با عصب بدن است ، برای چند ثانیه درک کرده و بعد از آن مبلغی را داوطلبانه کمک می کنند .
این کمپین از طریق منتشر شدن فیلم افراد مشهور ، از بازیگران و بازیکنان فوتبال گرفته تا وزرا و رییس جمهور کشورهای مختلف شروع شد ، و تا آنجایی رشد داشت که در کمتر از چند ماه،میلیون ها تصویر ویدیویی در شبکه های اجتماعی مختلف متشر و بیش از ۱۱۴ میلیون دلار کمک نقدی برای حمایت بیماران ALS جمع آوری شد .